Mierea de albine naturala de Manuka omoara toate bacteriile cu care intra in contact

Mierea de albine naturala de Manuka omoara toate bacteriile cu care intra in contact

- in Sanatate
915
0
Manuka

Noul studiu a arătat că omoară fiecare tip de bacterie pe care cercetătorii le-au pus în contact cu acest aliment, inclusiv “superbacteriile” rezistente la antibiotice care ameninţă spitalele şi care omoară pacienţii din întreaga lume. Cercetătorii australieni au fost uimiţi să descopere un remediu general chiar sub nasul lor pe care l-au catalogat drept “cel mai eficient” medicament natural – mierea de albine naturală de Manuka !

albina_polen
Unele bacterii au devenit rezistente la fiecare medicament antibacterian prescris în mod obişnuit. Însă, oamenii de ştiinţă au descoperit că mierea de albine Manuka, aşa cum este cunoscută în Noua Zeelandă, sau mierea de albine de tufiş, aşa cum este cunoscută în Australia, a ucis fiecare bacterie sau patogen cu care a fost testată. Mierea de Manuka este facuta din polen, din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbore care creste numai in insulele salbatice si nepoluate ale Noii Zeelande, la mari inaltimi.
Arborele atinge in general 2-3 m inaltime dar poate ajunge pana la aproape 15 m in anumite cazuri. Este un arbore mereu verde, cu frunze dense si mici si cu flori albe sau roz cu 5 petale.

Această miere de albine se aplică extern şi acţionează asupra infecţiilor pielii, a muşcăturilor şi a tăieturilor sau intern si actionează asupra infecţiilor din organism.

Descoperirea are un impact major asupra medicinei moderne și poate duce la apariția unei întregi game de produse bazate pe miere pentru a înlocui antibioticele și cremele antiseptice.

Încă din cele mai vechi timpuri, populația triburilor Maori se vindecă cu leacuri obținute din florile și frunzele arborelui de Manuka, tradiție transmisă de mii de ani din generație în generație.

Este considerată cel mai puternic antibiotic natural DIN LUME.

Este cea mai puternică miere raw Wedderspoon fiind bogată în nutrienți și fiind foarte eficientă în vindecarea pe cale naturală a diverselor afecțiuni, iată doar câteva dintre ele: Helicobacter Pylori, Stafilococul Auriu, gastrită, dureri în gât, eczeme,gingivită, reflux gastroesofagian, astm, arsuri, afte, tuse cronică/tabagica, ințepături de insecte, pneumonie , alunițe, bronșită cronică/acută, acnee. O poți comanda online în magazinul Plantum, ai transportul gratuit și acum ai și reducere dar … atentie, stocul este limitat!

Toate mierile Wedderspoon sunt raw însemnând că nu au fost procesate în nici un fel. Mierile ating în mod natural o temperatură de 42 de grade Celsius, această fiind temperatură medie dintr-un stup cu albine lucrătoare. Mierile RAW arată că enzimele naturale ale albinelor, antioxidanții, vitaminele și mineralele, precum și gradul de activitate naturală rămân prezente în produs nealterate, intacte și nu sunt distruse pe parcursul ambalării și prelucrării. Toate tipurile de miere Wedderspoon sunt riguros testate pentru a se asigură că nu vor conține nicioadata urme de antibiotice și reziduuri chimice.

Atunci cand vrei sa cumperi miere de manuka, trebuie să te asiguri că scrie pe ambalaj 100% RAW, însemnând că este o miere “cruda”, nepasteurizată, netratata termic pentru a-i prelungi termenul de valabilitate. Astfel, se păstrează toate proprietățile ei naturale, miraculoase.
S-a descoperit că mierea de manuka are calități antibacteriene mai mult decât restul tipurilor de miere. Această activitate antibacteriana este măsurată în laborator și îi sunt atribuite numere care indică gradul de putere.
Spre exemplu: Mierea de Manuka Activa16+ conține un echivalent de 16% soluție antiseptică. Această activitate este stabilă în condiții normale de temperatură și umiditate și o data începută nu va înceta.
Wedderspoon testează în mod independent fiecare serie de miere într-un Laborator acreditat din Nouă Zeelandă pentru a-i putea determină activitatea.
Putem observa că mierea de manuka Wedderspoon nu va depăși un grad de activitate de 16+ deoarece un astfel de nivel nu se regăsește în natură. Pentru a putea obține un asemenea grad ridicat de activitate (și bin einteles un cost proportional) unele companii manipuleaza mierea folosind temperaturi extreme pozitive sau negative, dar care ucid enzimele albinelor, antioxidantii, vitaminele si mineralele in decursul procesului.

DE CE MIERE DE MANUKA 100% RAW KFactor 16+ ?

Mierea Manuka KFactor 16+ este extrem de eficientă în tratarea stafilococului auriu. Prin acțiunea să, această miere distruge stafilococul auriu și de asemenea ridica nivelul imunității. Este atât de eficientă, încât mulți doctori din străinătate o folosesc pe post de tratament atât în tratarea stafilococului auriu, cât și în tratarea helicobacter pylori, cu rezultate fantastice. Prin eficienta ei în tratarea acestor bacterii, ea a devenit cunoscută că fiind cel mai puternic antibiotic natural din lume.

You may also like

Pozitia in care dormi, secretul unui somn linistit

În ciuda faptului ca adormi în fiecare seară