Suportul pentru Windows 8 inceteaza luna aceasta

Suportul pentru Windows 8 inceteaza luna aceasta

- in LikeIT
863
0
windows-8-40-700x393

Pe langa variantele mai vechi de Internet Explorer, Windows 8 este si el scos la pensie in ziua de 12 ianuarie 2016, Microsoft anuntand ca nu vor mai lansa update-uri pentru sistemul de operare.

 

Inainte de a intra in panica, sistemul de operare nu este abandonat complet, doar Windows 8 este abandonat complet. Prin asta vreau sa spun ca suportul va continua doar daca aveti varianta Windows 8.1.

 

In acest caz, Microsoft va oferi suport mai departe, asa cum o face de ani de zile, pana prin ianuarie 2018, dupa care Windows 8.1 va trece in faza de suport extins, primind update-uri ceva mai rar, situatie in care se afla acum si Windows 7, a carui suport principal a incetat in ianuarie 2015.

 

Windows 8 simplu, in schimb, va fi complet abandonat, la fel ca Windows XP si la fel cum va sfarsi Windows Vista la inceputul anului viitor.

 

Morala povestii: Treceti la Windows 8.1 pe cat de curand puteti, daca inca mai sunteti pe varianta standard. Asta sau ati putea trece direct la Windows 10, din moment ce pare a fi viitorul inevita

 

You may also like

Un alt accident provocat de masinile fara sofer Google VIDEO

Luna trecută, un automobil autonom al Google a